23948sdkhjf

Rekord-måned for salget af halvledere

Salget af halvledere nåede det højeste niveau nogensinde i januar. Det oplyser The Semiconductor Industry Association (SIA).
På verdensplan nåede salget af halvledere i januar 2014 hele 26,28 milliarder dollars, svarende til en vækst på 8,8 procent sammenlignet med januar 2013. Samtidig er det den højeste salgstotal i en januar måned nogensinde.

- Den globale halvlederindustri har bygget videre på rekordindtægterne fra 2013 med en imponerende start på 2014, som hovedsageligt drives frem af fortsat stærkt salg på de amerikanske markeder, siger CEO i SIA, Brian Toohey, og tilføjer:

- Salget steg i de fleste regioner i januar og indenfor næsten alle produktkategorier sammenlignet med sidste januar. Det tegner godt for fortsat vækst i resten af 2014.

Fordelt på regioner steg salget år-til-år med 11,3 procent I Europa, 17, procent i de amerikanske markeder og 8,3 procent i den asiatiske stillehavsregion. I Europa skete inden ændring sammenlignet med den foregående måned. I januar er salget eller historisk på et lavere niveau end december på grund af sæsonbestemte tendenser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063