23948sdkhjf

BB Electronic lover sorte tal i 2014

Der var betydelige fremgang hos den østjyske elektronikvirksomhed, der på trods af et positivt EBITDA fortsat havde røde tal på bundlinjen i 2013.
- 2013 har været et udfordrende år, så vi er meget tilfredse med resultatfremgangen, der betyder, at vi hurtigere end forventet er på rette kurs, siger administrerende direktør Carsten Christensen.

- Vi har øget vores fokus på markedets behov, og så har vi gennemført interne procesoptimeringer på tværs af produktionssites, der øger vores produktivitet til gavn for konkurrencedygtigheden og lønsomheden. Derudover har vi styrket samarbejdet med vores kunder yderligere, hvilket har givet os stærkere relationer udadtil. Vi leverer innovative produkter i høj kvalitet, og desuden modtager kunderne en rapportering, som gør vores samhandel mere transparent, fortsætter Carsten Christensen.

Vækst i ordreindgangen
BB Electronics realiserede i 2013 en omsætning på 425 mio. kr., hvilket betød et fald på 27 procent sammenlignet med året før. Driftsresultatet før afskrivninger (EBITDA) faldt med 4 mio. kr. til 9 mio. kr., og et resultat før skat blev forbedret med 19 mio. kr. og endte dermed på -16 mio. kr. I løbet af året er det lykkedes at forbedre arbejdskapitalen tilsvarende, så soliditetsgraden nu er på 34 procent.

- På trods af det kraftigt forbedrede resultat og et positivt EBITDA vurderer vi imidlertid fortsat, at resultatet ikke er tilfredsstillende, da der fortsat er røde tal på bundlinjen. Udsigterne for 2014 er dog positive på grund af en betydelig vækst i ordreindgangen fra en lang række kunder. Det betyder, at BB Electronics i 2014 igen vil have sorte tal på bundlinjen, slutter Carsten Christensen.

BB Electronics, der har hovedsæde i Horsens, har også i 2013 flyttet flere administrative aktiviteter til datterselskabet i Suzhou i Kina, medens salgsafdeling og en fortsat væsentlig del af produktionen fortsat ligger i Horsens. BB Electronics beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere, hvilket forventes at stige svagt i løbet af 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141