23948sdkhjf

Der arbejdes igen på Danfoss

Efter seks dages arbejdsnedlæggelse besluttede dagholdet mandag morgen igen at gå på arbejde hos Danfoss Power Solutions på Als.
Ud af de 1000 ansatte, der deltog i strejken var der et lille flertal for at gå tilbage på arbejde, lyder det fra Jens B. Rasmussen, der er tillidsrepræsentant for 3F’erne på Danfoss Power Solutions. Det oplyser Fagbladet 3F.

Den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse startede tirsdag i sidste uge, da forhandlinger om en ny lønaftale brød sammen. Nu skal parterne igen til forhandlingsbordet, og det ser Kim Christiansen, faglig sekretær i 3F Als, frem til.

- Vi har allerede lavet et uenighedsreferat og skal nu have et mæglingsmøde, hvor organisationerne kan deltage, siger han.

Dyrt for de strejkende
Men strejken har kostet dyrt for de ansatte. Arbejdsretten har pålagt dem en bod på 65 kr. i timen oveni tabt løn. Dertil kommer, at de ansatte, der skulle have været på arbejde i weekenden, mister deres tillæg.

Pressechef hos Danfoss Lasse Bastkjær Jensen bekræfter, at strejken er forbi, men har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Ud over 3F'ere deltog også medlemmer af Metal og Elforbundet i strejken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078