23948sdkhjf

Schweizisk høreapparatskæmpe køber svenske Comfort Audio

Schweiziske Sonova Holding AG og svenske Comfort Audio i Halmstad AB har mandag annonceret, at Sonova overtager 100 procent af aktierne i Comfort Audio.
Comfort Audio er specialister i at udvikle, producere og distribuere innovative høretekniske hjælpemidler. Løsningerne fra Comfort Audio er især beregnet til at hjælpe mennesker med tab af hørelse i udfordrende lyttesituationer som for eksempel ved større gruppemøder eller i skoler, og komplementerer i den forbindelse Sonovas udbud af brede trådløse og ikke-trådløse løsninger.

Den endelige transaktion imellem virksomhederne er betinget af myndighedsgodkendelser, og virksomhederne er blevet enige om, at holde transaktionens nærmere indhold for sig selv.

Comfort Audio beskæftiger i dag omkring 90 medarbejdere primært i Sverige og har et stærkt distributionsnetværk i både Skandinavien og andre europæiske lande samt i USA. I 2013 havde den svenske virksomhed en omsætning på 143 mio. svenske kroner.

Sonova planlægger at beholde Comfort Audios base i svenske Halmstad, oplyser Sonova.

- Comfort Audio er en meget attraktiv tilføjelse til vores portfolio af høreapparatsløsninger. Både de stærke løsninger og teknologiudbud samt forvaltningstalentet i Comfort Ausio vil skabe betydelig værdi for Sonova, lyder det fra Sonovas CEO, Lukas Braunschweiler.

Også CEO I Comfort Audio, Mats Dörring, byder de nye ejerforhold velkommen.

- Sonova er i sandhed den bedste ejer af Comfort Audio. Vores forretning vil nye gavn af Sonovas globale distributionsnetværk og dets brancheførende innovationskapacitet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079