23948sdkhjf

Hapro og Kongsberg Defence & Aerospace i ny aftale

Den norske EMS-producent Hapro har netop vundet en vigtig ordre fra Kongsberg Defence & Aerospace AS om levering af elektronik og mekaniske komponenter til luftværnssystemet NASAMS Launcher.
NASAMS Launcher er et norskudviklet mobilt luftværnssystem, som eksporteres til udlandet, og projektet startes i disse dage op hos norske Hapro med første leverance i januar 2015. Det oplyser Hapro i en pressemeddelelse.

- Det er meget vigtigt og interessant for Hapro at få del i den vækst som KDA (Kongberg Defence & Aerospace) oplever internationalt. Dette medfører opgaver til flere norske leverandører, og vi er stolte af at være én af dem, siger salgs- og markedsdirektør i Hapro, Bjørn Furu, og forsætter:

- Kontrakten med Kongberg Defence & Aerospace AS er en meget vigtig milepæl for Hapro. Kontrakten vil sikre os en vækst indenfor forsvarssegmentet og vil give mulighed for flere tilsvarende opgaver fra KDA.

NASAMS-kontrakten har ifølge Hapro en potentiel værdi på omkring 25 mio. norske kroner med leverancer frem til juli 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094