23948sdkhjf

Silica indgår ny distributionsaftale

Halvlederproducenten Elmos er nyeste samarbejdspartner for elektronikkomponentleverandøren Silica, der er en del af Avnet-koncernen.
Med aftalen kan Silica sælge og supportere Elmos Semiconductors produkter indenfor interface, sensorer, energi samt motorkontrol i Europa.

- Tilføjelsen af Elmos tilfører os et stort udvalg af ekstremt attraktive produkter. De omfatter specifikt brandalarmer, BLDC Motor Driver og KNX. Silicas tilgang til markedet er kendetegnet ved, at vi tilbyder teknisk support af højeste karat, og Elmos-produkterne er ingen undtagelse. Vores kunder vil nyhed godt af over 110 rejsende ingeniører, som sikrer, at nye designs hurtigt og effektivt kan komme på markedet, udtaler vice president i Silica, Mario Orlandi.

Aftalen får også rosende ord fra bestyrelsesmedlem i salg og udvikling hos Elmos, Dr. Peter Geiselhart:

- Det er godt at arbejde sammen med en af de førende distributionskanaler I Europa. Silicas ingeniører tilbyder en imponerende antal services, der komplementerer Elmos produktkatalog, ligesom vore innovative produktportefølje vil give Silicas kunder nye løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079