23948sdkhjf

Cobham Satcom rykker arbejdspladser fra USA til Danmark

Engelske Cobham Satcom samler udviklingen af VSAT-antenner i Danmark og flytter i den forbindelse amerikanske ingeniørarbejdspladser hertil.
Det skriver Ingeniørens Jobfinder.dk.

I 2012 købte engelske Cobham den danske satellitkommunikationsvirksomhed Thrane & Thrane, og de nye ændringer sker som et led i den endelige integration mellem de to virksomheder, fortæller Anders Pjetursson, Cobham SATCOM’s Vice President R&D ifølge Jobfinder.dk.

- Der var et overlap mellem, hvad vi udviklede i USA og i Danmark. En del af de amerikanske arbejdspladser rykker vi nu til Lyngby i håb om at kunne skabe bedre produkter og en stærkere forretning, siger Anders Pjetursson til Jobfinder.dk.

Han oplyser samtidig, at beslutningen om at flytte amerikanske ingeniørstillinger til Danmark sker dels af lønmæssige og dels af faglige årsager. Danske ingeniører er således generelt billigere end deres kolleger i Silicon Valley, og samtidig har de en langt dybere forståelse for kunden end mange amerikanske ingeniører, mener han.

Da Cobham overtog Thrane & Thrane forsvandt omkring 12 ingeniørarbejdspladser fra virksomheden, men nu går udviklingen altså den modsatte vej, og virksomheden regner med at rekruttere 20 nye ingeniører inden udgangen af 2014.

Originalartikel: http://karriere.jobfinder.dk/artikel/vi-...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064