23948sdkhjf

Veltek og Faba går fra hinanden

Med udgangen af 2014 ophører sekretariatsfællesskabet mellem Veltek, VVS- og eltekniske leverandørers brancheforening, og Faba, foreningen af fabrikanter og importører af elektriske belysningsarmaturer.
Organisationerne Faba og Veltek har delt sekretariatsfunktion siden 1962. Men ved årets udgang ophører fællesskabet.

Faba søger nye samarbejdspartnere og ansætter den tidligere Veltek-direktør Willy Goldby som direktør.

- Faba ønsker en samlet stærk platform for belysningsbranchen i Danmark og vil derfor søge nye alliancer. Ved at få sin egen synlighed kan Faba lettere opnå den indflydelse, som vi mener, at branchen skal have. Efter en række strategimøder i Faba, hvor medlemmerne deltog meget aktivt, stod det klart, at medlemmerne ønsker at søge nye veje og derfor ophører vores sekretariatsfællesskab med Veltek med udgangen af 2014. Vi vil bruge de næste par måneder på vores omstillingsproces og i den forbindelse også overveje, om vi skal blive boende på vores nuværende adresse, siger direktør i Louis Poulsen A/S og Fabas bestyrelsesformand, Hans-Erik Wolff.

Veltek: Brud frigør ressourcer
Veltek, VVS- og eltekniske leverandørers brancheforening, som i foråret blev udvidet med Veltek Digital (tidligere DAVID), fortsætter med uændret organisation. Administrerende direktør for Veltek er Per Rømer Kofod.

- Fabas udtræden af samarbejdet med Veltek betyder, at der bliver frigjort nogle ressourcer, som Veltek skal bruge til at udvikle forskellige medlemsservices. De skarpe nationale klimamål og det store fokus på energieffektivitet baner vejen for, at Veltek-sekretariatet fremover sætter turbo på profileringen af medlemmernes interesser på både el- og VVS-området, siger Peter Hem, administrerende direktør i NKT Cables A/S og bestyrelsesformand for Veltek.

Veltek og Faba vil fortsat arbejde tæt sammen om fælles interesseområder som energieffektivisering og godt indeklima.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078