23948sdkhjf

Huawei satser på serviceløsninger til danske virksomheder

Den kinesiske ICT-virksomhed Huawei er trådt ind på det danske marked for serviceløsninger med en ny cloud-strategi.
Løsningerne skal være med til at underbygge Huaweis indtog på Enterprise-markedet i Danmark, efter at virksomheden i gennem de seneste tre har oplevet kraftig vækst i Norden. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Huawei introducerer en ny cloud strategi bestående af tre flagskibe, der skal effektivisere udnyttelsen af data, sikre en bedre og større lagring og et mere smidigt og operationelt system til gavn for virksomheder og kunder, der går efter maksimal udbytte af deres digitale infrastruktur. Med den nye cloud strategi træder Huawei ind på Enterprise-markedet med en række nye serviceløsninger til små og store virksomheder i alle sektorer.

Den nye struktur skal, ud over en bedre brugervenlighed, være med til at nedbryde de flaskehalse, der ofte præger mange virksomheders eksisterende it-løsninger, og som udgør en tidskrævende ressource i det daglige arbejde.

Forenkle traditionel infrakstruktur
Et af elementerne i den nye struktur er et fremtidsorienteret datacenter kaldet SD-DC² (Service Driven-Distributed Cloud Data Center). Et datacenter, der skal hjælpe virksomheder med at opbygge en automatiseret it-infrastruktur med systemer, som kan interagere på tværs.

- De produkter og løsninger, som Huawei nu bringer på markedet, er alle baseret på vores forpligtelse til at give kunderne mere åbne, konvergente og innovative teknologier, der gør det muligt at forenkle traditionelle it-infrastrukturer, forbedre fleksibiliteten og skabe større værdi, siger Eric Xu, der er roterende CEO for Huawei.

Enterprise-markedet er et område, hvor Huawei internationalt oplever stor vækst. Derfor vil den globale virksomhed nu også introducere løsningerne i Danmark. De nye serviceløsninger til Huaweis Enterprise-kunder skal mindske virksomheders omkostninger i forbindelse med IKT-investeringer og samtidig sikre, at virksomheder får optimalt udbytte af både deres eksisterende og fremtidige it-løsninger.

Færre investeringsomkostninger og en bedre pladsudnyttelse
To af nøglekomponenterne i den nye arkitektur, SD-DC², er en ny cloud platform - FushionSphere cloud OS - samt et konvergent storagesystem - OceanStor.

Huawei FushionSphere er branchens første konvergente management-system, der understøtter udstyr fra flere leverandører. Det betyder, at det er muligt for brugere af systemet at opnå en gnidningsløs datavandring. Dette kan igen give brugervirksomhederne en reducering af investeringsomkostningerne i digitale løsninger på mere end 15 procent samtidig med, at pladsudnyttelsen forbedres med 50 procent i forhold til traditionelle systemer.

Helt konkret hjælper FushionSphere virksomheder til at få større udbytte af deres digitale platforme ved, at forskellige systemer er i stand til at interagere og samarbejde på tværs. Derved gøres de digitale forretningsgange i en virksomhed mere smidige og effektive.

Siden lanceringen har Huawei bygget mere end 120 cloud datacentre baseret på FushionSphere i 42 lande og regioner for kunder på tværs af forskellige industrier – herunder den offentlige sektor, telekommunikation, energi, finans, transport, sundhedspleje, uddannelse, medie og produktion. Datacentrene støtter både integration og optimering af eksisterende datacentre og platforme. Derudover forbedrer datacentrene systemernes driftssikkerhed og effektivitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078