23948sdkhjf

Selektro har fokus på elforbruget

Møldrup-virksomheden har arbejdet på at reducere sit elforbrug, og virksomheden er nu blevet belønnet med en ISO 14001-certificering.
I efteråret har Selektro arbejdet målbevidst med virksomhedens miljøbelastning. Arbejdet har båret frugt, og virksomheden i Møldrup har opnået en ISO 14001-certificering.

Først og fremmest har Selektro reduceret elforbruget ganske væsentlig, men virksomheden har også lavet en plan for at skrue endnu mere ned for forbruget, ligesom der er indført et avanceret energiovervågningssystem.

- Selvom vi altid har opført os ordentligt, skal det ikke være nogen hemmelighed, at det er en øjenåbner at få gennemgået sin virksomhed i alle ender og kanter og blive bevidst om en lang række punkter, som kunne gøres endnu bedre, siger Karl-Peter Andersen, administrerende direktør i Selektro, i en pressemeddelelse.

Selektro arbejder allerede nu på at blive ISO 29001 certificeret, hvilket vil understrege virksomhedens kompetencer i forhold til samarbejdet med vores kunder i off-shore industrien.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094