23948sdkhjf

Ny GPV-fabrik fordobler kapaciteten i Thailand

Produktionsudstyret er i gang med at blive flyttet ind på GPVs nye Bangkok-fabrik, der vil fordoble produktionskapaciteten i Thailand, når den står færdig.
Til april vil den store åbning af GPV nye fabrik i Bangpoo Industrial Estate i Bangkok finde sted. I 2012 besluttede virksomheden, at det var nødvendigt at udvide kapaciteten i Thailand, hvor GPV har været til stede siden 1999.

- Selvom det er Europa, som vi kommer fra, så oplever vi et fortsat stigende behov for produktion og udvikling i Asien. Med den nye fabrik vil vi fordoble vores kapacitet. Samtidig investerer vi i nyt produktionsudstyr, så vi også kan tilbyde vores kunder nye muligheder i produktionen, der er blevetgearet til fremtidens behov for high-tech-løsninger, siger Bo Lybæk, der er administrerende direktør i GPV, i virksomhedens nyhedsbrev.

Den nye fabrik får 22.000 kvadratmeter produktions- og kontorfaciliteter.

Kunderne ser frem til nye muligheder
GPVs kunde Spectris, der producerer produktivitetsfremmende instrumentering og kontrol, ser frem til de store perspektiver i GPV nye elektronikfabrik i Thailand.

- For det første viser den nye fabrik er stort engagement i fremtiden, at GPV fordobler sin kapacitet. Det er en positiv rettidig udvikling, som er et signal til os om, at de er villige til at udvide sine kompetencer. Den nye fabrik er designet og optimeret specielt til EMS-produktion, og det er en stor forbedring og af stor vigtighed for os, siger Stuart Hole, der leder af strategisk indkøb hos Spectris.

GPV har 900 ansatte i Thailand, og den nye fabrik ligger dør til dør med GPVs mekaniske fabrik, som stod færdig i december 2013.
Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096