23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danfoss
Kim Christensen er med virkning fra 1. januar 2015 blevet udnævnt til direktør for Danfoss Global Services. Samtidig er Kjeld Stærk blevet udnævnt til regionsdirektør for Danfoss Kina (kilde: Jern & Maskinindustrien).

Danfoss-koncernen leverer energieffektive og klimavenlige løsninger til udvalgte brancher globalt.

Danish Wind Export Association
Søren B. Rasmussen er blevet ansat som general manager hos Danish Wind Export Association (kilde: Børsen).

Danish Wind Export Association er en sammenslutning af eksportforeningens og vindmølleindustriens eksportaktiviteter.

Det Frie Forskningsråd
Lone Gram er indtrådt som formand for Natur og Univers under det Frie Forskningsråd i stedet for Kell Mortensen. Samtidig er Søren Rud Keiding indtrådt som formand for Teknologi og Produktion i stedet for Ole Thybo Thomsen. Jørgen Frøkiær er indtrådt som formand for Sundhed og Sygdom i stedet for Niels Borregaard. Og sidst men ikke mindst er Ole Hammerslev indtrådt som formand for Samfund og Erhverv i stedet for Hans Christian Kongsted.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

Flash Light A/S
Jack Strøm er ansat blevet ansat som salgschef hos Flash Light A/S.

Flash Light A/S producerer professionelle belysningsløsninger, som primært distribueres gennem el-grossister i Danmark og udlandet og via indretningsvirksomheder.

Læs mere: Ny salgsdirektør skal kaste lys på Flash Light

Schneider Electric
Jens Løppenthien er blevet ansat som vice president for strategic accounts and segments hos Schneider Electric (kilde: Jyllands-Posten).

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125