23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Bjerregaard Sikkerhed A/S
Søren Boye er blevet ansat som administrerende direktør hos Bjerregaard Sikkerhed A/S. Han afløser Finn Fogtmann, der fortsætter som ejer og nu får en rolle med fokus på produktudvikling og leverandørkontakt

Bjerregaard Sikkerhed er leverandør af fodtøj til arbejdsbrug.

CIS Technologies ApS
Kim Bo Madsen og Thomas Krogh er indtrådt i direktionen hos CIS Technologies ApS i stedet for Thomas Krogh (kilde: BIQ.dk).

CIS Technologies ApS udvikler softwareløsninger.

Dansk Indkøb A/S
Michael Vinther og Peter Dixen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Indkøb A/S i stedet for Niels Torben Munck og Conny Munck (kilde: BIQ.dk).

Dansk Indkøb er en B2B fælles-indkøbsorganisation, som opererer inden for en bred vifte af brancher. Organisationen har indkøbsaftaler med omkring 150 virksomheder, herunder Kinnarps, Dong, Sanistål og Dr. Oetker.

IBM Danmark
Lars Erik Clausen er udnævnt til administrerende direktør for IBM Danmark. Han afløser Lars Mikkelgaard-Jensen, der fortsætter som bestyrelsesformand for IBM Danmark.

Lars E. Clausen, kommer fra en stilling som global chef og CEO for Gazprom Retail. Inden da var han koncerndirektør i Dong Energy.

Læs mere: Ny administrerende direktør for IBM Danmark

Louis Poulsen A/S
Allan Bach Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Louis Poulsen A/S i stedet for Luigi Ferrando, Italien (kilde: Børsen).

Louis Poulsen A/S udvikler, producerer og sælger belysning.

Schneider Electric Danmark
Mike Doucleff er blevet ansat som direktør for forretningsudvikling hos Schneider Electric Danmark og indtræder samtidig i den danske topledelse.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.

Læs mere: Schneider Electric får ny direktør

ST Aerospace Solutions (Europe) A/S
Morten Jæpelt er udtrådt af bestyrelsen hos ST Aerospace Solutions (Europe) A/S (kilde: BIQ.dk).

ST Aerospace Solutions (Europe) A/S er leverandør af flydele.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08