23948sdkhjf

Danfoss indgår italiensk joint venture

Danfoss har indgået en joint venture-aftale med det italienske firma Necos, der fremstiller elektroniske styringer. Fra aftalen trådte i kraft den 14. juni 2007 vil Danfoss eje 25 % af aktierne i Necos, og de to selskaber vil sammen sælge og levere Necos’ produkter verden over.
Necos, der er placeret i Treviso ved Venedig, Italien, blev grundlagt i 2004 og har 15 medarbejdere. Selskabets produkter er baseret på en åben programmeringsplatform, der giver kunderne kvalitetsløsninger, der er programmerbare og fleksible og kan anvendes i en lang række af HVAC/R og industrielle automatiseringsapplikationer.

Senior Vice President Kjeld Kückelhahn, Danfoss Electronic Controls & Sensors, udtaler, at joint venturet vil udbygge Danfoss’ allerede stærke produktserie af styringer til kunder i aircondition-industrien.

- Aftalen er i tråd med vores ønske om at fokusere på vores kunders behov ved at tilbyde dem en bred vifte af produkter og udvikle nyskabende løsninger til styring og overvågning af HVAC/R-enheder og -systemer, siger han.

Direktør for Necos, Mauro Sordini, er også tilfreds med joint venture-aftalen.

- Jeg anser vores firma for at være et laboratorium for ideer, innovation og udvikling. Evnen til at udtænke systemer med den højst mulige ydeevne har på kort tid gjort os internationalt synlige. Takket være Danfoss’ globale salgsnetværk vil vi blive i stand til markant at udvide vores markedsandel, pointerer han.

Danfoss’ globale salgsorganisation vil stå for salg og distribution af Necos’ styringer til markederne i Asien-Pacific, Nord- og Sydamerika og Rusland, hvor styringerne vil blive solgt under Danfoss’ navn. Necos vil fortsat tage sig af salg og distribution til resten af verden.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094