23948sdkhjf

HI 07 sætter fokus på fremtidens energi

Når årets HI Industri Messe bliver skudt i gang i september, vil der være særlig fokus på vedvarende energi.
Der er et voldsomt pres på de traditionelle energikilder olie og gas. Samtidig er det en kendsgerning, at der endnu ikke er opfundet en ny energikilde til at erstatte de fossile brændstoffer. Et stadigt stigende energibehov og stadig stigende energipriser presser også på - især på virksomhedernes konkurrencevne.

Politisk arbejdes der for øjeblikket intenst med fremtidens energipolitik, og EU's ambitiøse klimaplan blev tidligere på året vedtaget. Det betyder, at 20 % af medlemslandenes energi i fremtiden skal komme fra vedvarende energi.

Alt dette betyder, at vi i fremtiden må hente vores energi fra nye kilder. For virksomhederne betyder dette nye indtjeningsmuligheder, men også øgede krav om at producere energieffektivt. På HI Industri 07 kan man finde yderligere viden om brintteknologi, vindenergi, biomasse, solenergi, biogas og bølgeenergi.

På messen vil der være mulighed for at prøve et ”elementarium”, hvor alle sanser aktiveres med nye alternative energiformer. Derudover vil der være mulighed for gratis at deltage i aktuelle konferencer. Sidst men ikke mindst kan man møde virksomheder, eksperter og rådgivere, der er klimavenlige og miljøeffektive.

Kilde: HI Industri 2007 - http://www.hi-industri.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11