23948sdkhjf

Ny CEO hos Trane & Thrane

Walther Thygesen, administrerende direktør for Hewlett-Packard Danmark, vil pr. 1. september 2007 tiltræde som CEO for Thrane & Thrane A/S.
Samtidig fratræder Walther Thygesen som medlem af bestyrelsen i Thrane & Thrane A/S. CEO Lars Thrane vil fortsat indgå i Thrane & Thranes daglige ledelse.

Walther Thygesen har igennem de seneste 15 år besiddet en række topposter i den danske og europæiske it-branche. Han har blandt andet været European President i Apple Computer Europe, Vice President for Compaq i Norden og Senior Vice President i Hewlett-Packard Europa. Siden februar 2005 har han været administrerende direktør for Hewlett-Packard i Danmark.

Med valget af Walther Thygesen ønsker bestyrelsen i Thrane & Thrane at forstærke selskabets topledelse med henblik på at realisere de visioner og målsætninger, som er indeholdt i Thrane & Thranes 5-års strategiplan.

- Walther Thygesen har mange års erfaring fra lederstillinger i internationale teknologiorienterede virksomheder. I samarbejde med den øvrige ledelse i Thrane & Thrane kan Walther Thygesen videreudvikle Thrane & Thrane og indfri de ambitiøse strategiske mål, som vi har sat os, udtaler Waldemar Schmidt, formand for bestyrelsen.

Efter Walther Thygesens tiltrædelse vil direktionen i Thrane & Thrane udgøres af CEO Walther Thygesen, CFO Svend Åge Lundgaard og Lars Thrane, hvis ansvar vil være selskabets produkt- og teknologiudvikling.

- Det har været en stor tilfredsstillelse for mig at drive virksomheden i denne overgangsperiode med alle de opgaver og udfordringer, der er i Thrane & Thrane. Jeg ønsker ikke i længden at sprede mit fokus på for mange aktiviteter, og jeg vender nu tilbage til det, der ligger mig mest på hjerte, - nemlig den mere tekniske del af det at drive en højteknologisk virksomhed. Dér tror jeg, at jeg kan gøre bedst nytte. Walther og jeg vil i et tæt samarbejde forene vores kommercielle og teknologiske kompetencer, således at vi i fællesskab kan udvikle Thrane & Thrane på den bedst tænkelige måde. Det er Walther, der har det samlede kommercielle ansvar i fremtidens Thrane & Thrane, udtaler Lars Thrane.

Siden december 2001 har Walther Thygesen været medlem af bestyrelsen i Thrane & Thrane A/S. Herudover er Walther Thygesen medlem af bestyrelsen i Novozymes A/S, Hewlett-Packard Danmark (formand), Vækstfonden (formand), Investea A/S og Niras A/S.

Kilde: Thrane & Thrane http://www.thrane.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062