23948sdkhjf

HP Elektronik-Montage sprinter derudaf

For nylig dumpede beviset på at virksomheden er blevet udnævnt til gazellevirksomhed ind ad brevsprækken hos HP Elektronik-Montage i Ballerup , og dermed har man det nu sort på hvidt, at man hører til blandt landets hurtigst voksende virksomheder.
Tilbage i 1998 startede HP Elektronik-Montage som en personligt selskab, og i 2001 blev selskabet konverteret til APS. Siden da er det for alvor gået fremad, og de seneste fire år har man altså opfyldt Børsens krav til at blive gazellevirksomhed.

- Det kommer ikke til at betyde noget forretningsmæssigt, at vi er blevet gazellevirksomhed. Men det har da været et mål i sig selv at opnå det. Det kan jo være svært at sætte strategiske mål for en virksomhed, og der har vi kunnet bruge gazelleordningens krav om vækst som vores mål i de sidste par år, forklarer Tommy Petersen fra HP Elektronik-Montage.

Vækst for egne penge
Sammen med hustruen Hanne Petersen, der er direktør i virksomheden, har han lige afleveret det seneste regnskab, der viste en rekordomsætning på 6,8 mio. kr. og dermed er et tigerspring til forskel fra de 2 mio. kr., som omsætningen lød på for fire år siden – en vækst der er sket uden at sætte virksomheden i gæld.

- Vores vækststrategi har været, at alle udvidelser skulle være egenfinansierede, hvilket betyder, at vi ikke har været ude og investere for lånte penge. Sådan bliver det også i fremtiden, understreger Tommy Petersen.

Også i det daglige har han kunnet mærke den høje vækst, og der er hele tiden nye kunder, der finder vej til den lille virksomhed i Ballerup, der i dag har 15 medarbejdere.

Udvider produktionen
- Det har faktisk været et problem at holde kunderne væk, konstaterer Tommy Petersen, og fortsætter:

- Vi har ganske enkelt ikke kunnet følge med efterspørgslen, og det har da også gjort, at vi har kunnet være kræsne med, hvad vi har taget ind. Vi har forsøgt at holde lidt lav cigarføring for ikke at skulle sige nej til alt for mange kunder. Men vi er glade for, at vi nu kan udvide vores kapacitet, beretter Tommy Petersen, og afslører, at man allerede er godt i gang med at udbygge fabriksarealet i Ballerup.

- For øjeblikket er vi i gang med at udvide vores produktionsareal til det tredobbelte. I næste uge tager vi yderligere 180 kvadratmeter produktion i brug. Til gengæld går det lidt mere trægt med at udvide styrken af ansatte, slutter Tommy Petersen.

Læs mere om HP Elektronik-Montage på http://www.hp-elektronikmontage.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078