23948sdkhjf

thy:data åbner ny afdeling i Århus

For at imødekomme en markant kundetilgang og tilføre virksomheden nye konsulenter og programmører åbner thy:data kontor i Århus.
Århus er det IT-område i Danmark, der vokser mest, og thy:data forventer, at den nye afdeling i Århus inden to år vil beskæftige omkring 20 medarbejdere og bidrage positivt til koncernens resultat.

Ligesom flere andre IT-virksomheder er thy:data i dag i den situation, at medarbejderressourcer er den væsentligste begrænsning for yderligere vækst. Afdelingen i Århus skal komplettere thy:datas geografiske spredning, så thy:data stort set kan tiltrække medarbejdere i hele Danmark med udgangspunkt i en lokal, fysisk tilstedeværelse. Århus er specielt vigtig i den sammenhæng pga. byens uddannelsesinstitutioner og de mange højt specialiserede IT-konsulenter og –programmører, der har et tilhørsforhold til byen.

- Helt konkret skal vi nu have sat en masse praktiske ting i gang, og her går vi frem efter samme model, som den der skabte grundlaget for succesen i vores afdeling i Ballerup. Vi arbejder desuden på at etablere samarbejde med en eller flere uddannelsesinstitutioner i Århus, og her vil vores fysiske repræsentation i byen uden tvivl være en stor fordel. Vi har i dag et tæt og konstruktivt samarbejde med blandt andet Aalborg Universitet, og det er de gode erfaringer herfra, vi ønsker at bringe videre til det midtjyske. Generelt er samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne af stor strategisk vigtighed, idet vores fortsatte vækst hænger nøje sammen med vores evne til at tiltrække skarpe kandidater, lyder det fra administrerende direktør Flemming Idorf Beisner.

thy:data er i øjeblikket i gang med at finde egnede lokaler til den nye afdeling, og de første ansættelser i Århus forventes at falde på plads i løbet af årets første måneder.

Kilde: thy:data - http://www.thydata.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062