23948sdkhjf

Danfoss fastholder ambitiøse vækstmål

Spekulationer om økonomisk nedgang på vigtige markeder i USA og Europa får ikke Danfoss’ ledelse til at ryste på hånden og sænke de ambitiøse vækstmål, man har for de kommende år.
I 2011 skal Danfoss omsætte for samlet 30 mia. kr., og for at nå det mål skal man have årlige vækstrater på 10 %. Derfor kunne man forestille sig, at økonomisk usikkerhed på nogle af de vigtige markeder ville skabe usikkerhed om de ambitioner, men sådan ser man ikke på det hos Danfoss. Det skriver Børsen.

- Vi har haft vækstrater på 15 % og mere i de seneste år. Det kan vi formentlig ikke blive ved med. Så det er muligt, at der kommer et enkelt år med en vækst på lidt under de 10 % og så år med en højere vækst. Men set over hele perioden vil væksten i gennemsnit årligt være på 10 %. Det er jeg sikker på. Specielt når vi kombinerer den organiske vækst med opkøb, udtaler viceadministrerende direktør, Niels B. Christiansen, til Børsen.

Han hæfter sig ved, at den globale økonomi i dag er indrettet sådan, at nedgang på nogle markeder ikke betyder, at andre markeder følger med, og han regner med, at den solide vækst i Rusland, Østeuropa og Asien vil fortsætte i de kommende år, selv om markedet i USA stagnerer. Derudover har han stor tillid til, at de mange virksomhedsopkøb, Danfoss har foretaget i de seneste år, vil give et godt afkast.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109