23948sdkhjf

Foss satser på Østen

Stigende priser på fødevarer verden over har givet pæn vækst i salget af Hillerød-virksomheden Foss’ måleudstyr. Ledelsen spår stor vækst i Østen.
Ifølge Børsen har den stigende bevidsthed om kvalitet i fødevarer givet en pæn stigning på 5 % i omsætningen hos Foss i 2006. Virksomhedens ledelse regner med, at den opadgående tendens fortsætter.

- Vi oplever, at virksomhederne vurderer, at det bedre kan betale sig at investere i måleudstyr, når der kommer fokus på, at råvaren skal bruges rigtigt. På kort sigt har virksomhederne i øjeblikket ikke så mange penge til at købe vores udstyr, men når det tegner til, at fødevarepriserne bliver ved med at stige, kan det blive en ekstra god investering at købe analyseudstyr hos os, udtaler Peter Foss til Børsen.

Specielt fire markeder ser særdeles attraktive ud for Foss; Brasilien, Rusland, Indien og Kina. Virksomheden har allerede et pænt overskud i Rusland, men også i Kina, der ikke just er kendt for fokus på fødevaresikkerhed, tegner 2008 til at blive et år med overskud.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109