23948sdkhjf

Danfoss: ”Vi er ikke på vej på børsen”

Danfoss-ledelsen afviser rygter om, at koncernen skulle være på vej med en børsnotering.
Berlingske Tidende bringer i dag en artikel om, at Danfoss Koncernen ifølge anonyme kilder skulle være i kontakt med Københavns Fondsbørs med henblik på en børsnotering inden for overskuelig fremtid. Artiklen er ifølge Danfoss udtryk for ren spekulation.

- Vi har naturligvis gerne besvaret Berlingske Tidendes spørgsmål, men vi må desværre konstatere, at Berlingske Tidende har fravalgt at viderebringe vores meget direkte afvisning af, at en børsnotering skulle være forestående, fastslår Chief Reputation Officer Ole Daugbjerg.

Administrerende direktør Jørgen M. Clausen er i artiklen citeret for, at Danfoss rent teknisk er klar til at gå på Børsen.

- Det er helt korrekt, at vi ville være i stand til at gennemføre en børsnotering, men vi beklager, at Berlingske Tidende har valgt at misbruge vores åbenhjertige svar på deres spørgsmål til at offentliggøre spekulationer, påpeger Ole Daugbjerg.

Han understreger, at der ikke på nogen måde er tale om fejlcitater.

- Vi står ved de faktuelle svar, men vi kan desværre samtidig konstatere, at man har fravalgt andre citater, der ville gøre det klart, at Danfoss hverken har konkrete planer om en børsnotering eller skulle være i færd med at forberede en notering på Københavns Fondsbørs.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094