23948sdkhjf

Lithium Balance vil omsætte for 100 millioner om tre år

En komponent produceret af den lille danske virksomhed Lithium Balance, der kan forbedre batterier til elbiler, virker så lovende, at firmaet direktør tror på en mangedobling af omsætningen i de kommende år.
Indtil videre er det kun mindre selskaber, der har aftaget Lithium Balances produkt, men den sjællandske virksomhed er allerede i dialog med store aktører som DONG og Project Better Place, og inden for få år forventes flere store bilproducenter også at blive interesserede i det danske produkt, der har fået navnet Battery Management System. Og ifølge Børsen kan det få kasseapparatet til at ringe hos Lithium Balance.

- For hver ny kunde øger vi vores omsætning med et tocifret millionbeløb, så det er bestemt ikke urealistisk at nå 100 mio. inden for de næste tre år. Det kan potentielt også blive flere hundrede millioner, hvis vi er rigtigt dygtige, udtaler administrerende direktør Lars Barkler til Børsen.

BMS udmærker sig ved at kunne kontrollere hver enkelt battericelle i bilen, og dermed sikre den optimale køreradius. Endvidere kan BMS mindske risikoen for overophedning og eksplosion i batterierne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188