23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge
Bang & Olufsen A/S
Brian Bjørn Hansen og Geoffrey Glen Martin er indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen hos Bang & Olufsen A/S i stedet for Per Østergaard Frederiksen og Knud Olesen (kilde: CVR).

Bang & Olufsen A/S producerer forbrugerelektronik.

Danfoss
It-direktør Peter Martin er indtrådt i Danfoss Leadership Team.

Danfoss koncernen leverer energieffektive og klimavenlige løsninger til udvalgte brancher globalt.

Eksportforeningen
Jens Hammer Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Eksportforeningen i stedet for Ulrich Ritsing.

Eksportforeningen er en privat, landsdækkende forening, der for tiden består af ca. 500 medlemsvirksomheder, som spænder lige fra de små nye eksportører til de helt store industrilokomotiver.

HP Elektronik-montage
Michael Ravn er ansat i en nyoprettet stilling som kommerciel chef hos HP Elektronik-montage. Han har ansvaret for selskabets kunderelationer.

HP Elektronik-montage er underleverandør til den danske elektronikindustri (EMS).

Læs mere: HP Elektronik-montage ansætter kommerciel chef

Interton Danmark A/S
Frederik Kier er indtrådt som bestyrelsesformand hos Interton Danmark A/S i stedet for Jesper Green Schou. Samtidig er Britt Almquist og Fredrik Andreas Anderhov indtrådt i bestyrelsen i stedet for Carsten Buhl og Christen Steffensen. Sidst men ikke mindst er Fredrik Andreas Anderhov, Sverige, indtrådt i direktionen i stedet for Carsten Buhl (kilde: CVR).

Interton Danmark A/S distribuerer høreapparater og er ejet af GN-koncernen.

Neoline A/S
Mona Majgaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Neoline A/S i stedet for Jens Hedegaard, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Jens Hedegaard indtrådt som administrerende direktør i stedet for Mona Majgaard (kilde: CVR).

Neoline A/S udvikler LED-belysning.

Scanditron Danmark A/S
Marita Elisabet Österlund, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos Scanditron Danmark A/S i stedet for Tage Hausgaard (kilde: CVR).

Scanditron Danmark A/S er leverandør af maskiner, materialer, support og træning til producenter af elektroniske produkter i Norden, Baltikum og Polen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094