23948sdkhjf

Mere Audi hos B&O

B&O’s samarbejde med Audi bliver nu udvidet til at omfatte en helt ny Audi-model - Audi Q5.
Audi Q5 fremvises for første gang for offentligheden i forbindelse med den in-ternationale biludstilling Beijing Motor Show, der finder sted 22.-28. april 2008. Samtidig med afsløringen af Audi Q5 annoncerer Audi og B&O, at der til denne model kan tilkøbes et B&O Sound System. Chefen for Bang & Olufsen Automotive, Vice President Jens Peter Zinck, er særdeles tilfreds med det udvidede samarbejde.

- Det har stor betydning både for samarbejdet med Audi og for den fortsatte udvikling af Bang & Olufsen, hver gang vi kan annoncere vores tilstedeværelse i en af Audis nye modeller, siger Jens Peter Zinck og tilføjer:

- Der er her tale om en spændende ny grundmodel: En mellemklasse luksus-SUV. Den ligger i et segment, som giver forhåbninger om betydelige salgstal for modellen som sådan såvel som en god takerate (dvs. hvor mange af bilkøberne, der vil vælge at få den leveret med B&O Sound System, red.).

B&O forventer, at tilstedeværelsen i Audi Q5 vil bidrage positivt til udviklingen i de kommende år, men det ændrer ikke forventningerne til indeværende regnskabsår, hvor Bang & Olufsen Automotive har været inde i en positiv udvikling. Omsætningen i regnskabsårets første tre kvartaler blev således på 81 mio. kr. mod 52 mio. kr. i samme periode sidste år, hvilket svarer til en fremgang på 56 %.

Udover den ny Audi Q5 kan B&O’s lydsystemer fås til Audi modellerne A8/S8, R8, Audi Q7, A5/S5 samt A4.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126