23948sdkhjf

Necas vinder den hidtil største CERN-ordre

En ordre på 3.900 printkort er det foreløbige højdepunkt i elektronik-underleverandørens fem år lange samarbejde med CERN
Ib Gosmer, direktør i Necas, vendte sidste uge hjem fra sit seneste besøg ved det store internationale forskningscenter CERN. Med sig i bagagen havde han den største ordre, som firmaet til dato har fået fra forskningscentret: 3.900 printkort.

- Vi har fået ja til et tilbud fra september. Det blev afgivet på baggrund af en udbudsrunde, som vi så har vundet, siger Necas-direktøren.

Alt arbejdet med de 3.900 printkort ligger inhouse i Necas lokaler i Støvring, da der er tale om en ren elektronikproduktionsordre.

Har etableret et brohoved
Med ordrer af forskellige størrelse har elektronikleverandøren udbygget samarbejdet med forskellige forskergrupper tilknyttet CERN over de seneste fem år.

- Det (den nyeste ordre, red.) er resultatet af de første fire års referencer, vi har opbygget som leverandør. Der er lavet 30-40 projekter med CERN på alt fra 15 til 900 printkort. Alt sammen uden reklamationer, med den kvalitet de kræver og til ønsket tid, forklarer Ib Gosmer og fortsætter:

- Vi har fået etableret et brohoved og er blevet kendt dernede. Det gør det lettere at få dem til at kontakte hinanden internt på CERN.

Bygger hele tiden på
Firmaet har fint med kapacitet på SMD-linjerne til at klare den store printkortordre. Så selvom CERN-ordren i sig selv ikke skaber nye arbejdspladser hos Necas, er det en vigtig byggesten.

- Det bidrager til væksten, og er en af de sten, der er med til at udvide fundamentet, så der skal flere folk til på sigt, siger Ib Gosmer.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094