23948sdkhjf

DI ITEK bliver Digital

Branchefællesskabet for it-, tele-, elektronik- og kommunikationsvirksomheder skifter nu navn til DI Digital
Beslutningen om navneskiftet blev truffet på en ekstraordinær generalforsamling i branchefællesskabet.

- Den digitale revolution er over os og vender op og ned på brancher, forretningsmodeller og markeder. På tværs af brancher udgør digitalisering en afgørende drivkraft til at løfte virksomhedernes produktivitet og innovationskraft. Fælles for medlemmerne af DI Digital er, at de alle medvirker i den digitale transformation af samfundet, og det er det, der binder medlemmerne sammen, siger branchedirektør Adam Lebech, DI Digital.

- I Danmark har vi i mange år været blandt de førende digitale lande - både i den private og offentlige sektor. Den position skal vi skabe opbakning til at bevare og udbygge - fra Christiansborg til den enkelte virksomhed. Vi vil i DI Digital gøre vores yderste for, at Danmark kan blive en digital vindernation, siger formand Leif Vestergaard, adm. direktør for EG og formand for DI Digital.

Navneskiftet indebærer ikke en ændring af sammensætningen af medlemsvirksomheder. DI Digital vil fortsat repræsentere virksomheder, der har aktiviteter inden for it, tele, elektronik og kommunikation.

- I DI Digital har vi fortsat de samme medlemmer. Fælles for vores medlemmer er, at digitalisering udgør en drivkraft for udviklingen af deres forretning. Fra elektronikvirksomheder, der systematisk anvender it indlejret i deres fysiske produkter, til it-, tele- og kommunikationsvirksomheder, hvor produktet i sig selv kan være digitalt. Derfor er det oplagt at skifte navn til DI Digital, siger Adam Lebech.

DI Digital repræsenterer over 320 virksomheder – fra dynamiske iværksættere til nogle af verdens største virksomheder. Fælles for medlemmerne er, at aktiviteter inden for it, tele, elektronik og kommunikation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094