23948sdkhjf

Ivisys forbereder USA-entré

Med patent nummer to i USA laver Ivisys de indledende øvelser til at rykke ind på det amerikanske marked
USA’s patent- og varemærkestyrelse har netop udstedt en godkendelse af Ivisys patent ‘Method and Device for Finding Nearest Neighbor’.

- Vi er meget tilfredse med denne anden officielle patentgodkendelse fra USA’s patent- og varemærkestyrelse, den bekræfter, at vores tilgang til billedbehandling er virkelig innovativ. Med dette nyligt godkendte patent, står vi i en endnu bedre position med hensyn til at sikre af vores intellektuelle ejendomsrettigheder på verdensplan, udtaler CTO i Ivisys, Moatasem Chehaiber.

Patentet vedrører sortering, søgning efter og matchning af forskellige data for dimensionering, såsom vektorer, med henblik på at finde den nærmeste tilsvarende enhed. Patentet dækker en særlig og hurtig måde at søge i store billeddatabaser.

Beskytter sin intellektuelle ejendomsret
Tidligere i år blev Ivisys tildelt sit første amerikanske patent for en exceptionel hurtig processering inden for “object recognition and tracking”. Det bliver ligesom det første patenter brugt i firmaets billedbehandlingsteknologi i løsninger til automatiseret visuel kvalitetskontrol.

- Vi er i øjeblikket i en fase med gradvis vækst, hvor vi fokuserer på at vækste vores forretning i Europa. Vores ambition er dog, at virksomheden kommer til at ekspandere uden for Europa på et senere tidspunkt. Derfor er det vigtigt, at vi allerede nu tager de nødvendige skridt for at beskytte vores intellektuelle ejendomsrettigheder internationalt. Patentgodkendelsesprocesser kan vare flere år, og vi ønsker at positionere os på den bedst mulige måde, før vi går ind på nye markeder. Det nye amerikanske patent er et resultat af denne indsats, siger Moatasem Chehaiber.

Det nyligt godkendte patent er tidligere blevet godkendt i Danmark. Ansøgninger om godkendelse af patentet er også blevet indsendt i Europa, Canada, Japan, Kina og Indien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094