23948sdkhjf

Dynaudio køber dansk lydselskab

Den danske højttalerproducent Dynaudio har købt lydselskabet AM3D, som specialiserer sig i algoritmer til lydgengivelse.
Fra årsskiftet overtager Dynaudio ejerskabet af AM3D fra Nordjyske-koncernen.

Dynaudio har stået for opkøbet på vegne af moderselskabet GoerTek Inc., der indtager en markedsledende position i den globale lydindustri. Viden og kompetencer i AM3D og GoerTek gruppen supplerer hinanden godt, og synergieffekten ved sammenlægningen vurderes at være stor.

- Vi har erhvervet AM3D, da vi

Fakta: AM3D

Aalborg-baserede AM3Ds produkter inkluderer 3D lyd, softwarebaseret forbedring af basoplevelsen og en bred vifte af andre softwarealgoritmer til forbedring af lyden i applikationer inden for computerspil, biler og mobile lydkilder.

AM3D blev grundlagt i 2003 med fokus på at forbedre lydoplevelser ved hjælp af softwareløsninger, som løser en række komplekse problemer. AM3D har indtil overtagelsen været en del af Nordjyske-koncernen.
i GoerTek gruppen ser et stort potentiale i den type teknologi, som de arbejder med. AM3D har igennem længere tid udviklet software som er 'game-changing' i branchen, og vi mener, at denne teknologi i kombination med GoerTeks produkter vil sætte nye milepæle i branchen, siger Lars Prisak, administrerende direktør i Dynaudio.

Integrerer den nye teknologi
Som udgangspunkt vil AM3Ds udviklingsafdeling og medarbejdere fortsat have deres daglige gang i Aalborg, men være i tæt kontakt med Dynaudios hovedkontor i Skanderborg og GoerTeks europæiske udviklingscenter i København.

- Dette er en enestående mulighed for at arbejde sammen med nye og inspirerende kollegaer med nye unikke teknologier. Vi ser et stort potentiale i at integrere AM3Ds teknologi i vores nuværende og fremtidige produkter og applikationer. Dette er en vigtig strategisk overtagelse. Vi ser meget frem til at samarbejde med vores nye kollegaer i bestræbelserne på at udvikle nye innovative lydløsninger, siger Andrew Bright, som er administrerende direktør i GoerTek Audio Technology i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094