23948sdkhjf

RTX sælger hovedsæde for stort millionbeløb

Teknologifirmaet sælger sin domicilejendom i Nørresundby. Det indbringe den bogførte værdi 71,5 mio. kr.
Som Electronic Supply tidligere har fortalt, har RTX i nogen tid været på jagt efter en køber til domicilejendommen i Nørresundby. Det er nu lykkedes.

RTX har indgået aftale om salg af ejendommen til et selskab, der overvejende ejes af en institutionel investor, og forvaltes af Kristensen Properties. Selskabet forvalter ejendomsinvesteringer på vegne af institutionelle, finansielle og private investorer til en værdi af mere end 10 mia. kr.
Læs hele artiklen:

Domicilsalg skal give RTX kapital


Handlen forventes at indbringe en værdi svarende til den bogførte værdi på 71,5 mio. kr.

RTX' CEO, Flemming Hynkemejer, kunne i starten af december fortælle, at salget blandt andet skal give teknologiselskabet en økonomisk ressource, så man kan slå til, hvis udviklingsmulighederne byder sig:

- Det sker alene ud fra den betragtning, at vi på et tidspunkt skal bruge nogle penge. Og så er det bedre at have dem, så vi ikke skal ud og finde en køber til bygningerne, sagde Flemming Hynkemejer til Electronic Supply i starten af december.

Aftalen betyder, at RTX afhændter ejendommen pr. 1. januar 2016 og indgår en aftale om at leje sig ind i en del af ejendommen i 10 år. Ejendommen i Nørresundby udnyttes i dag også som Business Park for en række eksterne lejere. Denne aktivitet fortsættes af den nye ejer af ejendommen.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094