23948sdkhjf

Instrumentproducent satser på blockbuster

Efter et jubelår gør Chemometec klar til at lancere et nyt analyseinstrument.
Optimismen bobler hos analyseinstrumentproducenten Chemometec. I forlængelse af et 2015 med masser af gode nyheder arbejder Allerød-virksomheden med tiltage på flere fronter. Det skriver borsen.dk.

- Vi har haft nogle gode vækstrater, der primært er drevet af vores salg i USA. Og så er vi i gang med en transformation, hvor vi har opsagt vores distributionsnetværk i Europa og i stedet opbygge vores egen salgskanal efter amerikansk forbillede, hvor det er gået rigtigt godt, siger Michael Eising, adm. direktør i Chemometec, til borsen.dk og fortsætter:

- Derudover arbejder vi på at bygge et nyt produkt, der er en videreudvikling af NC 3000. Det er ikke nogen hemmelighed, at NC 3000 ikke blev den blockbuster, vi forventede. Men med den viden og erfaringer, vi har gjort os, gør, at vi er i gang med at udvikle et produkt, som er endnu bedre.

Chemometecs nettoomsætning og overskud var henholdsvis 61,2 mio. kr. og 7,9 mio. kr. i regnskabsåret 2014/15 mod 45,2 mio. kr. og 1,1 mio. kr. året før.

Senest har producenten af analyseinstrumenter opjusteret forventningerne til 2015/16 efter regnskabsårets 1. kvartal, hvor firmaet præsterede en omsætningsvækst svarende til 59 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094