23948sdkhjf

B&O Medicom får underskud i 2008

Det tidligere B&O-datterselskab kæmper med en langsom udvikling af salget af egenudviklede produkter og store omkostninger til omstilling.
I slutningen af 2006 solgte B&O 65 % aktierne i datterselskabet B&O Medicom, og efter planen skulle det have sat turbo på den vestjyske virksomhed, men indtil videre er det gået lige modsat. I de sidste syv måneder af 2007 har selskabet haft en kraftig nedgang i omsætningen til 49 mio. kr. og et underskud på 16 mio. kr. Det skriver Børsen.

- Vi har haft store omstillingsomkostninger og flere direkte investeringer, og det har også rakt ind i første halvår af 2008. Vi investerer også i flere udviklingsprojekter, som skal sikre os nye platforme. Så selv om det måske umiddelbart kan se lidt tungt ud, er der overhovedet ikke tale om det. Markedet for nogle af vores egenudviklede produkter udvikler sig blot lidt langsommere, end vi forventede, forklarer administrerende direktør Henrik Kagenow til Børsen.

Han forklarer ligeledes, at virksomheden har haft store omkostninger ved B&O’s salg af aktiemajoriteten i selskabet, der har betydet, at man pludselig selv skulle til at opbygge en administration. Også i indeværende regnskabsår forventer Henrik Kagenow underskud hos B&O Medicom, men det bliver på at lavere niveau end sidste år. Til gengæld regner han med, at der atter er sorte tal på bundlinjen i 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093