23948sdkhjf

Datterselskab i Sydafrika skaber job i Ørbæk

Belysningsvirksomheden Resolux skal finde to-tre nye funktionærer til hovedkontoret i Ørbæk, når der i løbet af februar bliver startet produktion op i Sydafrika.
Resolux’ knap 80 ansatte får snart nye kollegaer. Det fynske selskab, som producerer og sælger belysning til vindmøller, starter ny produktion op i Sydafrika. Det skriver Ritzau Finans ifølge finans.dk.

Når produktionen kommer i gang Sydafrika - sandsynligvis senere i februar - budgetterer Resolux med at der skal ansættes yderligere to-tre nye funktionærer på hovedkontoret i Ørbæk.

Krav om lokal produktion
- På emerging markets er vindmølleenergi også økonomisk støttet af de lokale regeringer, som vil have lokale arbejdspladser til gengæld. Derfor er der et krav om local content, forklarer Resolux’ administrerende direktør, Ole Teglgaard, ifølge finans.dk.

Modellen med lokalt forankret produktion har Resolux også benyttet i Brasilien, hvor selskabet etablerede produktion for tre år siden. Her har resultaterne været over al forventning. Underleverandøren har også et salgsselskab i USA samt produktion i Danmark og Kina.

Det fynske selskabs salg og produktion af belysning inde i vindmøller er med tiden kommet til også at omfatte kabler og stiger til vindmøller. Resolux’ kunder tæller vindmølleproducenter som Vestas, Siemens, Gamesa, og General Electric.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094