23948sdkhjf

BB Electronics solgt

Investorgruppe køber den store elektronikproducent af kapitalfonden Axcel.
BB Electronics er kommet på nye, men familiære hænder. Det skriver Børsen.

Ledelsen med administrerende direktør Carsten Christensen og bestyrelsesformand Ole Steen Andersen har sammen med en investorgruppe bestående af nuværende, mindre aktionærer overtaget aktiemajoriteten i selskabet fra kapitalfonden Axcel.

Kapitalfonden, som har ejet den store elektronikproducent siden 1998, har længe forsøgt at afhænde selskabet.

Nye ejere skaber ro om forretningen
Hvor mange penge der har skiftet hænder i forbindelse med handlen, ønsker ingen af parterne at oplyse til avisen. Bestyrelsesformanden har dog en forventning om, at forretningen kan udvikles, så køberne kommer til at tjene penge.

- Det er begrænset, hvad man kan gå ud og lave af nye tiltag i sådan en proces. Men nu kan vi få skabt noget ro og stille nogle mere langsigtede mål op, siger bestyrelsesformand Ole Steen Andersen til Børsen.

Efter flere år med underskud gav en turnaround endelig resultater i det seneste regnskabsår, 2015. Her kom BB Electronics ud med et plus på 7,3 mio. kr. Fremgangen tilskriver ledelsen vækststrategien BB Plus med en fokuseret strategi og stram omkostningsstyring. Det har blandt andet betydet, at medarbejderstaben er skåret fra 700 til 500.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109