23948sdkhjf

FOSS bringer Danmark i front

FOSS modtog fredag den eksklusive kvalitets- og Innovationspris fra Dansk Fødevare Forum på baggrund af sin innovative aktiviteter og produktudvikling inden for kvalitetsstyring, kvalitetssikring, fødevaresikkerhed og sporbarhed.
Fredag var tiende gang i træk, hvor Dansk Fødevare Forums kvalitets- og Innovationspris blev uddelt. Prisen gik i år til FOSS.

Formålet med prisen er at skærpe opmærksomheden omkring dansk fødevareindustri i bred forstand samt påskønne virksomheder, der på en exceptionel måde har udvist innovation og kvalitet.

Begrundelsen for tildelingen af prisen hænger sammen med den betydning, FOSS har for den danske fødevaresektors position på verdensmarkedet – og for sit bidrag til opfattelsen af Danmark som førende inden for arbejdet med sunde og sikre fødevarer, mindsket ressourcespild, sunde husdyr og et bedre miljø.

- Uanset hvor man befinder sig i verden i forbindelse med landbrug og fødevareindustri, er navnet FOSS kendt. Det er ikke bare kendt, men det er i høj grad anerkendt som navnet på et produkt og en virksomhed, som på enestående vis gennem innovation og udvikling af virksomheden har evnet at bringe landbruget og industrien fremad inden for alle områder, udtaler Charles Kastberg Christensen, formand for Dansk Fødevare Forum.

Prisen blev overrakt af Fødevareminster Eva Kjer Hansen til Managing director Torben Ladegaard fra FOSS.

Kilde: Dansl Fødevare Forum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078