23948sdkhjf

Endnu et dansk teknologifirma slår til i Iran

Med en ny aftale i hånden åbner Topsøe et permanent kontor i Teheran.
Siden sanktionerne imod Iran blev løftet har danske teknologifirmaer som Kamstrup og Deif Wind Power aftaler i landet. Nu slutter Topsøe sig til den lille skare af danske virksomheder, der gør sig bemærket på det iranske marked.

Katalysatorvirksomheden åbner et permanent kontor i hovedstanden Teheran. I første omgang vil kontoret ifølge media relations manager Svend Ravn blive bemandet med to personer. Administrerende direktør Jens Ole Madsen står i spidsen for Teheran-kontoret.

Starter med en ny opgave i hånden
Baggrunden for beslutningen er dels, at Topsøe har langvarige relationer til iranske virksomheder, dels at firmaet har indgået en aftale om Badr-e-Shargh Petrochemical Complex. Aftalen omfatter forskellige leverancer til det iranske selskabs nye metanolanlæg i havnebyen Chabahar.

- Jeg serf rem til at fortsætte det imponerende samarbejde, som iranske petrokemiske virksomheder og raffinaderier har haft med Topsøe i tidligere årtier. Opgaven, disse virksomheder står overfor, er kun overskygget af det enorme potentiale som en mere energieffektiv og strømlinet produktion vil medføre. Jeg tror på, at Topsøe kan hjælpe dem med at få det til at ske, udtaler Jens Ole Madsen.

De flotte ord til trods ønsker Topsøe ikke overfor Electronic Supply at sætte konkrete mål for forventninger til forretningen i Iran.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078