23948sdkhjf

Ung robot-virksomhed får ny kapital

Den unge robot-virksomhed On Robot har netop fået en kapitalindsprøjtning fra Thomas Visti, som har erfaring fra både MiR og Universal Robots.
Der skydes fynsk robot-kapital ind i virksomheden On Robot.

Pengene kommer fra en af de garvede profiler i dansk robotindustri, Thomas Visti.

On Robots nye investor har som en del af ledelsen i både Universal Robots og Mobile Industrial Robots været med til at sætte dansk robotteknologi på verdenskortet.

On Robot har udviklet en robot-griber; en elektrisk tofingret, "robot-hånd". Blot med et kabel og en USB-stick kan griberen på få minutter monteres på håndleddet af en samarbejdende robotarm og løse en bred vifte af håndteringsopgaver. Produktet hedder RG2 og har fået en overvældende modtagelse på det globale marked siden lanceringen i starten af 2015.

Kunder som Rockwool, Vaelo og Ikea Test Lab har allerede købt On Robots’ produkter.

Ønskepartner til ejerkredsen
- Thomas Visti er simpelthen vores ønskepartner at få med i ejerkredsen. Allerede før dette har han udvist stort engagement i virksomheden og fungeret som mentor for os. At han nu også vil involvere sig som business angel og bestyrelsesformand er et drømmescenarie, fordi han tilfører så meget værdifuld viden til On Robot, siger stifter og CEO i On Robot, Bilge Jacob Christiansen.

Han fremhæver Thomas Vistis stærke, internationale netværk i robotbranchen og fremstillingsindustrien såvel som erfaring med at opbygge en succesfuld, global robotvirksomhed.

I dag er Thomas Visti CEO og medejer af Odense-firmaet Mobile Industrial Robots, som udvikler mobile robotter til logistikopgaver. Før da opbyggede han Universal Robots’ salgsafdeling som CCO og vice president, ligesom han som medejer af producenten vekslede sin andel til en portion millioner, hvoraf nogle er blevet investeret i Mobile Industrial Robots og nu også i On Robot.

On Robot består udover stifteren af CTO Ebbe Overgaard Fuglsang og to andre fuldtidsmedarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109