23948sdkhjf

EMS-leverandør på kanten af svensk gennembrud

Folk er begyndt at tale om Core-EMT i Sverige, og det er gode ting de siger.
- Vi har lige installeret den seneste store produktionslinje i Sverige hos en kunde i Mölndal ved Göteborg. Der er tale om en komplet løsning med alt. Vi startede op på et frisk og nybonet gulv, og så tog det fire dage at installere det hele – på 1. sal! Nu er alt så oppe at køre, siger Core-EMTs direktør Steen V. Haugbølle.

Udsigterne for 2016 er i det hele taget særdeles gode for aktiviteterne i Sverige, hvor Core-EMT har været tilstede, siden selskabet blev etableret i 2011.

- Der er mere på vej i Sverige. Det er affødt af, at folk deroppe er begyndt at tale om dem der nede i Danmark, der gør det rigtig godt , lyder det fra Steen V. Haugbølle.

Første mand i Sverige
Den stigende aktivitet får også Core-EMT til at tage næste skridt. Man ansætter nu den første medarbejder i Sverige, som samtidig bliver selskabets første medarbejder udenfor Danmark. Han skal tage sig af serviceopgaver.

- Efterhånden har vi så mange maskiner i Sverige, at en servicetekniker skal have de svenske kunder som hovedopgave, siger Steen V. Haugbølle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095