23948sdkhjf

Nyt samarbejde om it-sikkerhedsløsninger til danske virksomheder

SEC DataCom og RSA indgik den 3. juni 2008 et strategisk samarbejde, hvor ambitionen er at tilbyde de stærkeste sikkerhedsløsninger til både små og store virksomheder i Danmark.
SEC DataCom er en danskejet, Value-Added distributør, specialiseret i teknisk krævende opgaver, og med det nyetablerede samarbejde vil både udviklingen af nye produkter og implementeringen af de samlede løsninger hos kunderne få yderligere en opgradering.

- Med RSA i vores portefølje giver vi vores forhandlere mulighed for at udbygge deres forretning yderligere i samarbejde med SEC DataCom. Det forstærker vores position som leverandør af de bedste og mest komplekse sikkerhedsløsninger til såvel SMB som enterprise markedet i Danmark. Vi forventer derfor rigtigt meget af samarbejdet med markedets førende leverandør af løsninger til ”2 Factor Authentification”, udtaler salgschef Lars Juul.

- En af vores grundpiller er til stadighed at udbygge vores gruppe af leverandører, hvor nøgleordene er åbne standarder og best in class – og disse krav opfylder RSA til fulde, siger Lars Zinglersen, administrerende direktør hos SEC DataCom.

Lars Zinglersen understreger, at SEC DataCom er en løsningsorienteret partner, som med stor specialviden kombineret med tæt sparring med forhandlere og leverandører udnytter synergier til at skabe alsidige løsninger.
- Virksomheder bliver mere og mere afhængige af sikring af deres kommunikation og data, herunder brugervalidering og logning. Det stiller større og større krav til vores evne til at levere løsninger til styring af sikkerhedsrisici. Det kræver specialviden, og det har vi, siger Lars Zinglersen.

- RSA ønsker at få bedre fat i små og mellemstore virksomheder både løsninger til "Strong Authentification", men også en bredere promovering af vores mange andre løsninger såsom "Log Management" og "Data Loss Prevention". Vi er sikre på, at SEC DataCom kommer til at komplettere vores tilstedeværelse i Danmark samt hjælpe til med at udbygge vores markedsledende position, siger Rasmus Ølbye, chef for RSA’s aktiviteter i Danmark.

Kilde: SEC DataCom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064