23948sdkhjf

Glyngøre-firma øger overskuddet med 77 procent

Skov A/S oplever fremgang på stort set alle markeder.
2014/15 blev et særdeles indbringende år for Skov, som producerer ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion.

Årets omsætning steg med 24 procent til 536 millioner kroner, og overskuddet før skat voksede med imponerende 77 procent til 62 millioner kroner.

- Vi er vokset på stort set alle markeder, og vi har fået godt fat i nogle af de nyere markeder, som vi har introduceret vores løsninger på gennem de senere år, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen, Skov.

Mexikansk succes
De største vækstrater oplever firmaet i Asien, Afrika og Latinamerika. Skov har blandt andet etableret salgskontor i Mexico. Det har givet en større ordre til en af landets fjerkræintegrationer med leverance af produktions- og managementløsninger til 543 fjerkræstalde.

- Vi har ikke kun fået foden indenfor i fjerkræbranchen i Mexico - vi har i årets løb også indgået aftale om leverance af ventilationssystemer til svineprojekter med 10.000 søer full-line, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

En undtagelse i de positive historier er Rusland. Her har Glyngøre-firmaet ligesom så mange andre udfordringer, fortæller marketingchef Stig Veis Jørgensen, der dog generelt oplever, at markederne bevæger sig Skovs vej.

2015/16 Gør efter planen
Den gode efterspørgsel efter Skovs produkter er fortsat i 2015/16.

- Det går efter de planer, vi har lagt, så vi er positive, siger marketingchefen uden, at han dog vil sætte tal på, hvordan der er gået i 2015/16 indtil videre.

I rundt tal bliver 10 procent af Skovs produkter bliver solgt i Danmark, mens 90 procent er eksport.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11