23948sdkhjf

Næsten 100 flere hos Foss

Det seneste år har producenten af analyseløsninger øget antallet af medarbejdere i Danmark betragteligt.
Omsætningen er vokset til nye højder hos Foss og har passeret to milliarder kroner. Det viser selskabets 2015-regnskab. Samtidig har den nordsjællandske producent af analyseløsninger til fødevareområdet fået langt flere ansatte på hovedkontoret i Hillerød.

Foss havde således 574 medarbejdere i gennemsnit i Danmark sidste år, hvilket var 94 flere end i 2014. Stigningen skyldes dog ikke alene firmaets fremgang.

Ganske vist har det stigende salg af måleinstrumenter skabt basis for flere produktionsmedarbejdere. Men broderparten af de nye ansatte i Danmark hænger sammen med fusionen mellem den - nu tidligere - afdeling i Höganäs i Sverige og hovedkvarteret i Hillerød. Det fortæller Foss’ nytiltrådte administrerende direktør, Kim Vejlby Hansen, til Electronic Supply.

Læs også: Foss opretter 75 stillinger i Hillerød

Foss meddelte tilbage i januar 2014, at den svenske afdeling i Höganäs skulle lukke og udvikling og produktion flyttes til Hillerød. Dengang var forventningen, at det betyde 75 nye stillinger i Hillerød samt 45-50 nye stillinger ved Foss' selskab i Kina.

På verdensplan havde Foss 1.377 ansatte i gennemsnit i 2015. Året før var der 1.346 medarbejdere.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078