23948sdkhjf

RTX Telecom og Prevas indleder samarbejde

Det danske udviklingshus Prevas har indgået samarbejde med RTX Telecom A/S.
RTX Telecom og udviklingshuset Prevas har indledt et samarbejde, der betyder, at Prevas kan blive tilknyttet en række specialprojekter i RTX Telecom koncernen. Det er Prevas´ spidskompetencer inden for mobilteknologi og telekom, RTX Telecom vil trække på i en dynamisk udviklingsproces. Dermed følger RTX Telecom tendensen blandt udviklingstunge virksomheder, som i stigende grad supplerer med eksterne spidskompetencer for at kunne reagere hurtigere på skiftende markedskrav.

I RTX Telecoms tilfælde er det især varierende peak-perioder, der trækker veksler på udviklingsressourcerne. Virksomheden står bag tæt ved 600 telekommunikationsprodukter og kan aldrig være sikker på, hvornår underskriften fra en kunde kommer i hus. Når der er skrevet under, skal leveringen af de komplekse produkter til gengæld ofte ske med stram deadline.

- Vores marked varierer, hvilket er en stor udfordring både i forhold til budgetter og ressourcer. Vores samarbejde med Prevas startede egentlig, fordi vi manglede kapacitet, men det har vist sig, at insourcing af deres ingeniører har en række fordele, siger Niels Henrik Olesen, udviklingsdirektør i RTX Telecom A/S.

- I kraft af insourcing skaber vi et miljø, hvor vores medarbejdere bliver mindre belastede i spidsbelastningsperioder samtidig med, at de kan føle sig trygge i de mere stille perioder, fordi vi nemt kan skrue op og ned for antallet af eksterne ressourcer. Budgetmæssigt har det også en god effekt, da en del af udviklingsomkostningerne først skal afholdes, når der er en tilsvarende indtægt, siger Niels Henrik Olesen.

Vækst på 30 %
Disse synspunkter vækker genklang hos Prevas, som er Nordens største udviklingshus. Her har man samarbejdsaftaler med en lang række virksomheder som Danfoss, Grundfos, Novo Nordisk, Radiometer Medical og Vestas.

- Vi nyder godt af det pres, der ligger på de udviklingstunge virksomheder. Kravene om stadigt kortere udviklingstider for nye produkter betyder, at udviklingsafdelingerne skal navigere i uroligt farvand med uforudsigelige peaks, og det er en udfordring både ressource- og kompetencemæssigt. Derfor får vi mange henvendelser. Alene i år har vi haft en vækst på 30 % i forhold til sidste år, og intet tyder på, at tendensen ændrer sig, tværtimod, siger Michael Carl, administrerende direktør for Prevas A/S.

Kilde: Prevas - http://www.prevas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08