23948sdkhjf

GN Netcom styrer mod stort underskud på headsets til mobiltelefoner

Først i 2010 ventes der atter at være sorte tal på bundlinjen hos den danske producent af headsets til mobiltelefoner.
Både i år og i 2009 regner analytikerne med, at GN Netcoms Mobile-division vil komme ud med underskud på trecifrede millionbeløb, og dermed fortsætter de økonomiske kvaler, som GN Store Nord-datterselskabet har været inde i de seneste år. I alt er det blevet til underskud på 420 mio. kr. de seneste to år, og det tal ventes at stige til samlet 640 mio. kr., inden divisionen atter forventes at give overskud i 2010. Det skriver Børsen.

GN Netcoms produktion af headsets til mobiltelefoner har givet problemer for moderselskabet i de seneste år. Blandt andet dykkede salget uventet i 2006, og i 2007 mistede man en stor kunde. Det fik flere analytikere til at spekulere i, at en lukning af GN Netcoms Mobile-division skulle være nært forestående, men i stedet reagerede man med at lancere en spareplan med omfattende nedskæringer .

- Mellem bestyrelsen og direktionen har vi lagt en proces, hvor vi arbejder meget tæt sammen, og vi har sat nogle helt klare benchmarks i store bogstaver, som går på hver eneste måned med hensyn til, hvad vi skal nå. Hvis der er tegn på, at vi ikke leverer det, vi skal, hvilket jeg har tillid til, så må vi sætte os og se på det igen, udtaler GN Store Nords nye bestyrelsesformand, Per Wold-Olsen, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094