23948sdkhjf

Toshiba annoncerer nye Qosmio-bærbare

Toshiba Computer Systems Division annoncerer nu udvidelsen af sin Qosmio produktserie med 3 stærke nye modeller der kommer på markedet i tredje kvartal 2008.
Hver af de ny Qosmio-modeller er udviklet til at levere ydelse og design, der lever op til Toshibas stærke ry som producent af innovative laptops. Takket være maskinernes næste-generations processorer, giver Toshiba Qosmio F50 og Qosmio G50 førsteklasses lyd og billed underholdning, mens Qosmio X300 giver den ultimative mobile gaming-oplevelse.

Qosmio F50, G50 og X300-modellerne er de hidtil stærkeste bærbare computere fra Toshiba nogensinde. Med Toshiba Quad Core HD Processoren, som findes på F50- og G50-modellerne får man nu mulighed for DVD up-scaling i fantastisk kvalitet, videoredigering og enestående styring af computeren ved hjælp af håndbevægelser.

Qosmio F50 og Qosmio G50 – overlegen visuel ydelse
Qosmio F50 og Qosmio G50 er begge udstyret med Toshibas nye Quad Core HD Processor – en stærk medieprocessor baseret på Cell-arkitekturen, der består af 4 processor elementer, der bl.a. muliggør real-time high definition upscaling af DVD-indhold, videoredigering og high speed transcoding samt styring med håndbevægelser. Både F50 og G50 kan fås med op til 640GB harddisk og arbejdshukommelsen kan udvides til 8GB, så selv de mest krævende underholdningsbehov kan opfyldes.

Toshibas Quad Core HD processor giver helt nye muligheder for at styre den bærbares funktioner. Ved hjælp af notebook’ens indbyggede web-kamera kan Toshibas Gesture Control genkende enkle håndbevægelser, så som "thumbs-up" eller en åben håndflade og hurtigt oversætte dem til kommandoer, der styrer av-funktionerne. Resultatet er en unik mulighed for at styre flere multimedia-programmer med et vink med hånden eller et bevægelse i håndleddet.

- Toshibas seneste Qosmio-modeller er en ny generation af bærbare PC’er, der giver ydelse på PC-niveau og en overlegen visuel oplevelse, når man ser eller redigerer i HD-kvalitet, siger Eszter Morvay, senior research analyst for IDC‟s EMEA PC research team.

- Med unikke teknologier, så som Quad Core HD Processoren, bevægelses-sensorer og en 18,4” skærm, vil de ny Qosmio bærbare give Toshiba bedre muligheder for at imødekomme mulighederne på markedet for notebooks, der ifølge IDCs seneste fremskrivning vil vokse med over 70% i EMEA i 2008, tilføjer Eszter Morvay fra IDC.

Toshibas Qosmio F50 og G50-modellerne udmærker sig også på designet. En tekstureret, glossy sort finish fuldendes af en silver-line "Horizon"-design og LED lys omkring højttalerne.

Qosmio X300 – hard core gaming
Qosmio X300 sparker den bærbare spillemaskine et nøk længere ud i galaksen. Den har et LCD-cover udsmykket med et "Fire Shark"-design. Rødt LED-lys oplyser multimedie baren, touch pad’en og tweeter højttalerne, mens bass-højttalerne spyer deres toner ud omgivet af et flamme-design. Qosmio x300 har desuden et tekstureret glossy håndleds-støtte og et fuldt indbygget touch pad med metallisk farvede museknapper, der giver en raffineret taktil oplevelse.

I erkendelsen af at gamers ikke lader sig lokke alene af et lækkert design, har Toshiba udstyret Qosmio X300 med plads til den allerhøjeste gaming-ydelse nogen bærbar kan levere i dag. Qosmio X300 fås med Intel Core2 Duo Extreme CPU’er, dual HDDs og GDDR3 SLI grafik.

Alle nye Qosmio bærbare vil være udstyret med de seneste NVIDIA GeForce grafikprocessor-enheder og Harman Kardon® stereo-højttalere samt en ekstra subwoofer og ni dedikerede multimedie genvejs-taster.

Kilde: Toshiba Computer Systems Division

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109