23948sdkhjf

Elektronikproducent skifter ham

M-Tec Production bliver til Trackunit EMS.
M-Tec Production i Pandrup skifter navn, så fremover vil elektronikproduktionen få betegnelsen Trackunit EMS. Selvom navnet er nyt, fortsætter aktiviteter og produktion uændret.

- Der er tale om en administrativ sammenlægning, forklarer marketing manager Kristian Kjærgaard og uddyber, at ændringen hænger sammen med sidste års salg af selskabet til Goldman Sachs og Gro Capital. Centralt i kapitalfondenes køb af M-Tec Holding var overtagelsen af det succesfulde telematrikfirma Trackunit.

- Folk har fået nye titler, men det er de samme personer og det samme setup, understreger Kristian Kjærgaard.

Billedet er vendt på hovedet
Generelt går det godt for firmaet i Pandrup. Ikke mindst på grund af fremgangen i Trackunit som i dag udgør langt hovedparten af produktionen.

- Før var det EMS-delen, der gav smør på bordet. Nu er det det omvendt, siger produktion manager Claus Laursen, Trackunit EMS, til Electronic Supply.

- Vi har fået nogle ejere, som kan se en udvikling i produkterne. Nu er pengene der til at investere i de her ting, og det er en langsigtet strategi, man arbejder ud fra. Det er noget, vi kan mærke i produktionen, uddyber han.

Egen produktion til Trackunit udgjorde før mellem en fjerdedel og en tredjedel hos elektronikproducenten. Billedet er i dag det modsatte, så eksterne kunder fylder mindst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141