23948sdkhjf

Fra kontraktmarkedet til butikkerne

Frandsen Project går efter en ny kundegruppe med et nyt brand af dansk producerede belysningsprodukter.
Med lanceringen af brandet Rewired griber Frandsen Project fat i et nyt marked for sine dansk producerede belysningsløsninger; detail-segmentet.

Frandsen Project designer, udvikler og fremstiller belysning til hoteller i hele verden, og en del af belysningsprodukterne i Rewired har tidligere kun været tilgængelige på kontraktmarkedet. Hertil kommer så en række nye designs, oplyser direktør Thomas Hansen, Frandsen Project.

Hermed går Horsens-firmaet ind på et nyt marked. For selvom der under moderselskabet Frandsen Gruppen allerede findes Frandsen Retail, ligger Frandsen Projects' - og dermed Rewireds - produkter et ganske andet sted.

- Men Rewired bliver noget helt andet og skal produceres i Danmark stadig med fokus på kontrakt markedet, men vi lancerer det også i detailhandlen, da vi mener, der er et sortiment, som fortjener at komme ud i nogle få udvalgte butikker, forklarer Thomas Hansen.

Rykker stadig mere til Danmark
Produkterne under det nye brand er alle fremstillet i Danmark, og Rewired er dermed eksponent for en vigtig udvikling hos Frandsen Project.

For fire-fem år siden var selskabets produktion på projektområdet opdelt cirka 50-50 mellem Kina og Danmark. I dag ligger omkring 85 procent af produktionen i Danmark, og stadig mere tipper til dansk favør.

- Vi lukker helt ned i Kina på et tidspunkt i vores projektafdeling (Frandsen Project, red.) på grund af hurtighed og fleksibilitet. Det er helt klart planen, at vi overgår til dansk og europæisk produktion, har Thomas Hansen tidligere fortalt Electronic Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095