23948sdkhjf

Lille Aalborg-firma skal udvikle for gigant

Aftale med Airbus giver specialist i elektroniske sikringsløsninger vokseværk og hidtil ukendte muligheder.
MyDefence underskrev tirsdag den 12. april en vigtig samarbejdsaftale, en såkaldt Memorandum of Agreement, med Airbus Defence & Space.

Det lille danske firma, som har specialiseret sig i udvikling af elektronisk sikringsløsninger til personel, fly og andet, skal nu fungere som en slags udviklingslaboratorium for Airbus.

Specielt inden for udvikling af løsninger til at opdage, identificere og – hvis det bliver tilladt – stoppe droner. For som en lille, agil virksomhed kan MyDefence udvikle nye produkter langt, langt hurtigere end store Airbus, lyder det fra administrerende direktør Christian Steinø, MyDefence, ved gårsdagens underskrift-ceremoni.

En helt anden liga
Omvendt giver den nye aftale både et kick og kommer til at drive udviklingen i MyDefence, bekræfter Christian Steinø. For med aftalen får det lille firma hidtil ukendte muligheder for at blive eksponeret overfor og komme i kontakt med potentielle kunder. Ved at få nogle af sine produkter ind i Airbus' produktportefølje, kommer MyDefence ud via gigantens (Airbus har anslået 144.000 ansatte på verdensplan og en omsætning på 64 milliarder euro, red.) store forhandlernetværk.

Produkterne, MyDefence er godt på vej med, oplever Airbus allerede interesse for. Så straks de er færdigudviklede hos det danske firma, står Airbus klar til at sætte dem i produktion og bringe dem til markedet.

Et af de første, håndgribelige resultater af aftalen er internationale messer i Rotterdam i maj og Paris i juni, hvor MyDefence kommer med via Airbus-kontakten. Alene prisen for at være med på disse messer - prisen er 70.000 kroner pr. kvadratmeter stand - giver indtryk af, hvad der er i spil.

Dobbelt op på mandskab – og lidt til
Udviklingen hos MyDefence betyder også en markant udvidelse på mandskabssiden. I dag er der fem ingeniører samt en medarbejder til at tage sig af den administrative del.

- Vi kommer til at ansætte fire nye ingeniører allerede i år, fortæller administrerende direktør Christian Steinø og uddyber, at man allerede har jobannoncer ude efter to ingeniører. Senere på året skal der så ansættes yderligere to ingeniører.

Går alt som ventet og planlagt, kommer der yderligere fire ingeniører ind allerede i 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078