23948sdkhjf

Amerikanere køber Delta-selskab

Salgsprisen for Deltas ePatch-division kan løbe op i næsten 60 millioner kroner.
Amerikanske BioTelemetry, som arbejder med trådløs medicinsk teknologi, køber Delta Dansk Elektronik, Lys & Akustiks (Delta) ePatch-divisionen. Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

- Vi tror på, at BioTelemetry er det perfekte selskab til at kommercialisere teknologien, vi har udviklet inden for EEG-overvågning og patch-teknologi. Frasalget stemmer overens med Deltas mission om at kommercialisere danskudviklet teknologi via partnerskaber, udtaler Deltas administrerende direktør, Juan Farré.

Prisen omfatter en kontant betaling på 3 millioner dollars (19,6 millioner kroner), for 3 millioner dollars (19,6 millioner kroner) aktier i BioTelemetry samt mulighed for præstationsafhængige earn-out betalinger på op til 3 millioner dollars (19,6 millioner kroner).

Købet er inklusiv alle eksisterende produkter og produkter under udvikling. Delta har tidligere arbejdet sammen med BioTelemetry om udvikling af selskabets næste generation MCOTTM-enheder, som ventes at blive lanceret senere i år. Købet ventes at give fremtidige besparelser og giver fuldt kontrol over det nye systems komponenter. Delta har også udviklet ePatch-enheden, en bærbar hjertemonitor som anvender patch- og sensorteknologi. EPatch-enheden vil fremover indgå i BioTelematrys produktportefølje.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094