23948sdkhjf

Masser af nye kunder til TekPartner

Vækst giver plads til udvidelse hos udviklings- og projekthuset.
TekPartner har haft en sund vækst i 2015 og har styrket sin markedsposition.

Udviklings- og projekthuset har fået cirka 30 nye danske og internationale kunder til virksomheden. Hovedsageligt fra marine- og medicinalindustrien, men blandt andet også startups inden for produkter forbundet med IoT.

Plads til flere ansatte og konsulenter
I efteråret har TekPartner udvidet sine lokaler i Herlev fra 500 til 800 kvadratmeter, en udvidelse der længe har været tiltrængt.

Kundetilgangen og det, at mange tilbagevendende kunder har ønsket at have TekPartner med i sparringen og udviklingen af nye projekter, har nemlig betydet flere nye ansættelser til virksomheden.

Samtidig har flere kunder valgt at placere egne konsulenter i lokalerne for at få del i den viden, der er tilstede i konsulenthusets projektafdeling.

Giver plads til eget IoT lab
De udvidede rammer har samtidig gjort det muligt at realisere planerne om et Internet of Things (IoT) lab, hvor samarbejdspartnere kan validere deres idéer med konstruktiv support fra nogle af Danmarks dygtigste udviklingsingeniører.

- I vores IoT lab er alt installeret på forhånd, fortæller administrerende direktør Kurt Godsk.

- Det giver mulighed for, at vores samarbejdspartnere kan komme forbi og afprøve, hvordan deres idéer vil fungere i praksis. Laboratoriet er åbent både for eksisterende og potentielle kunder, uddyber han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.781