23948sdkhjf

RTX passerer milepæl

Omsætningen har rundet 100 millioner på ét kvartal hos den nordjyske ekspert i trådløs teknologi.
RTX buldrer afsted. Kunderne vil stadig have mere, og ordrebogen er fyldt. Omsætningen voksede til 102,6 millioner kroner i 2. kvartal af regnskabsåret 2015/16 – en milepæl for teknologifirmaet. Det er tale om en fremgang på 10,7 millioner kroner eller 11,7 procent i forhold til samme periode sidste år.

Så sent som i april opjusterede RTX forventningerne til hele regnskabsåret. Ser man fremad tyder alt ifølge RTX' konstituerede direktør, Jacob Vittrup, på, at firmaet kommer i mål med de øgede forventninger.

- Det ser rigtig, rigtig fornuftigt ud. Ordrebog og pipeline er god, siger Jacob Vittrup til Electronic Supply og tilføjer, at selvom der altid er risici, er det svært at forestille sig, at andet end force majeure skulle skyde de positive udsigter ned.

Godt gang i begge forretningsben
Ser man nærmere på de to forretningsområder, Business Communications (tidligere ProTelecom) og Design Services, var omsætningsfremgangen på henholdsvis 12,2 procent og 14 procent i 2. kvartal 2015/16.

Inden for Business Communications var der i kvartalet fremgang blandt såvel de større kunder som de mindre og mellemstore kunder, der fokuserer på professionelle kommunikationsløsninger til erhvervsbrug.

Fremgangen i efterspørgslen Design Services tilskriver RTX primært efter forretningsenhedens kundefinansierede udviklingsprojekter, ligesom der i kvartalet er indgået nye større udviklingskontrakter inden for pro-audio segmentet. Aftaler, der også strækker sig ind i det kommende regnskabsår.

Holder kursen
Den positive udvikling i regnskabsårets 2. kvartal sætter ifølge RTX en streg under opjusteringen fra den 20. april 2016.

RTX forventer en omsætning i intervallet 385-400 millioner kroner. EBIT forventes realiseret i intervallet 60-67 millioner kroner, mens EBITDA ventes at lande i niveauet 64-71 millioner kroner.
Læs mere om: RTX
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111