23948sdkhjf

RTX opretter datterselskab i Brasilien

RTX Telecom har indgået et strategisk salgs- og marketingsamarbejde med lokale brasilianske partnere og styrker dermed salgsindsatsen på det latinamerikanske marked.
I tilknytning til det indgåede samarbejde opretter koncernen et datterselskab, RTX Telecom América Latina, i São Paulo i Brasilien. Formålet med etableringen er at kunne markedsføre RTX Telecoms teknologier og produkter som attraktive valgmuligheder, når teleoperatører påtænker at oprette nye trådløse IP-netværksløsninger, såvel indenfor det nye samarbejde som ved indgåelse af andre partnerskaber.

RTX Telecom ansætter Palle Kjær som administrerende direktør i datterselskabet. Palle Kjær, der er 38 år, har en mangeårig erfaring fra sit virke i telecombranchen, blandt andet hos danske Sonofon og italienske Elsacom. Han har siden 2007 fungeret som selvstændig konsulent inden for telecombranchen i Brasilien.

Datterselskabet får adresse i et Business Center, der er oprettet hos det danske generalkonsulat i São Paulo, og selskabet forventes herved at få gunstig adgang til viden og forretningsmæssige netværk i Brasilien.

RTX Telecom-koncernen har modtaget den første kommercielle ordre i forbindelse med etableringen i Brasilien, idet en teleoperatør i det nordlige Brasilien har afgivet ordre på en IP-netværksløsning, omfattende trådløs adgang til internettet samt trådløs telefoni. IP-netværket etableres i et område i det nordlige Brasilien, hvor der er kraftig vækst, primært på grund af udbygning af minedrift i området.

Tage Rasmussen, RTX Telecoms administrerende direktør, ser mange positive muligheder i den intensiverede salgs- og marketingindsats i Brasilien.

- Vi i den vestlige verden er velforsynede med telefoni og bredbånd. Virkeligheden er anderledes i store dele af Latinamerika, hvor infrastrukturen indenfor telefoni og internetkommunikation ikke er tilstrækkeligt udbygget. Vores IP-netværksløsning giver teleoperatørerne en god mulighed for at kunne udbygge infrastrukturen i Latinamerika på konkurrencedygtige vilkår.

Administrerende direktør i RTX Telecom América Latina, Palle Kjær, udtaler:

- Jeg er glad og stolt over, at jeg får mulighed for at indgå i et samarbejde med RTX Telecom om opbygningen af koncernens latinamerikanske marked. Jeg ser store markedsmæssige muligheder for RTX Telecoms trådløse IP-netværksløsninger i Brasilien og i den øvrige del af Latinamerika.

Såvel etableringen af RTX Telecom América Latina som det første salg kommer så sent på regnskabsåret, at det ikke vil få nogen indflydelse på koncernens omsætning eller resultat for regnskabsåret 2007/2008, men etableringen forventes at spille en væsentlig rolle i den fremadrettede strategi for RTX Telecoms virke.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093